Tak
toto sa mi opäť veľmi podarilo. No, ja viem, že sa nepatrí chváliť sa
sám ale ak sa mi naozaj podarí nejaký nový, chutný, diétny recept, ja sa
z toho tááák teším, že sa s tým musím podeliť. A to som improvizovala
tak nejako naslepo a ešte som to aj deťom ponúkla a čuduj sa svete,
zjedli to. Takže sa bez hanby chválim a veľmi odporúčam.
Potrebujeme:
pol brokolice
pol karfiolu
cca 300 g lososa surového
čerstvý tymián
soľ, korenie
3 vajíčka
smotana na varenie
100g syra s 40% tuku
Karfiol a brokolicu si dáme variť. Uvaríme al dente. Zatiaľ si pripravíme zmes na zaliatie. Zmiešame smotanu na varenie, rozšľahané vajcia, soľ, korenie, tymián a syr.
Do zapekacej misy rozložíme karfiol a brokolicu a zalejeme vaječno-smotanovou zmesou. Na vrch poukladáme a aj donútra povtláčame lososa. Posypeme čerstvým tymiánom a dáme piecť. Na 200st cca pol hodinku. Dozlata, ak ho potrasiete, stred musí ostať pevný.
Potrebujeme:
pol brokolice
pol karfiolu
cca 300 g lososa surového
čerstvý tymián
soľ, korenie
3 vajíčka
smotana na varenie
100g syra s 40% tuku
Karfiol a brokolicu si dáme variť. Uvaríme al dente. Zatiaľ si pripravíme zmes na zaliatie. Zmiešame smotanu na varenie, rozšľahané vajcia, soľ, korenie, tymián a syr.
Do zapekacej misy rozložíme karfiol a brokolicu a zalejeme vaječno-smotanovou zmesou. Na vrch poukladáme a aj donútra povtláčame lososa. Posypeme čerstvým tymiánom a dáme piecť. Na 200st cca pol hodinku. Dozlata, ak ho potrasiete, stred musí ostať pevný.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára