Tak toto je recept, ktorý mám osvedčený a neviem kde som ho ani
prvý krát čítala alebo jedla. Je to Talianska najklasickejšia
bruschetta. A asi aj najchutnejšia. Výborné, letné, osviežujúce. A
jednoduché!
Potrebujeme:
celozrnný chlebík
paradajky
cesnak
bazalku
parmezán
Opečieme si chlebík v hriankovači. Poškrabkáme ho jemne cesnakom, poukladáme na neho sparené, ošúpané, nakrájané a vychladené paradajky zmiešané s čerstvou nakrájanou bazalkou. Posolíme a pokvapkáme olivovým olejom.
Potrebujeme:
celozrnný chlebík
paradajky
cesnak
bazalku
parmezán
Opečieme si chlebík v hriankovači. Poškrabkáme ho jemne cesnakom, poukladáme na neho sparené, ošúpané, nakrájané a vychladené paradajky zmiešané s čerstvou nakrájanou bazalkou. Posolíme a pokvapkáme olivovým olejom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára