Tak som rozmýšľala čo zo zvyškom mojej paradajkovej omáčky a napadlo mi, že by som vyskúšala ďalší recept, ktorý bol pri nej v tom
Apetíte. Tak som utekala do
obchodu a mrazeného lososa si kúpila. Musím povedať, že jedlo bolo
fantastické aj keď....už nikdy nekúpim mrazeného lososa. Tá chuť oproti
čerstvému to sa nedá porovnať! A to som kúpila takého fajnového! No
aspoň som múdrejšia:-). Inak recept vrelo odporúčam, je super.
Potrebujeme :
1 dávku paradajkovej omáčky
4 filé z lososa
100 ml bieleho vína
olivový olej
soľ a korenie
Postup:
Nastriháme si štyri štvorce z papieru na pečenie a rozdelíme na nich paradajkovú omáčku. Navrch položíme lososa, zalejeme trochou bieleho vína, pokvapkáme olejom, posolíme, pokoreníme-ja som dala korenie 4 farieb-zabalíme do balíčka, položíme na plech a pečieme cca 15 minút na 180 st. Mňam!
Potrebujeme :
1 dávku paradajkovej omáčky
4 filé z lososa
100 ml bieleho vína
olivový olej
soľ a korenie
Postup:
Nastriháme si štyri štvorce z papieru na pečenie a rozdelíme na nich paradajkovú omáčku. Navrch položíme lososa, zalejeme trochou bieleho vína, pokvapkáme olejom, posolíme, pokoreníme-ja som dala korenie 4 farieb-zabalíme do balíčka, položíme na plech a pečieme cca 15 minút na 180 st. Mňam!
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára