Momentálne
fičíme na tejto dobrote. Až na tú zeleninku je to veľmi rýchla
záležitosť. Potrebujeme mrkvu, petržlen a kaleráb. Tie si nakrájame na
tenké slížiky, tzv julienne style. Je to veľká otrava ale určite sa to
oplatí, lebo je to zároveň aj veľká dobrota. Udusíme si to na olivovom oleji cca
10 minút, aby bolo al dente, jemne posolíme.
Zatiaľ si pripravíme špenát. Ja som použila čerstvý. Prepláchneme ho a odštipneme stopky. Na plátky pokrájaný cesnak opražíme na troške olivového oleja a pridáme špenát. Posolíme a chvíľočku dusíme, kým zvädne. Potom pridáme 2 lyžice Philadelphia fit pomazánkové maslo. Skvele špenát dochutí.
Rybku - môžeme použiť pstruha, lososa, pangasia - si posolíme a upečieme na 15 minút vo vyhriatej rúre.
Servírujeme.
Ľahká, rýchla a chutná večera je na svete:-)
Zatiaľ si pripravíme špenát. Ja som použila čerstvý. Prepláchneme ho a odštipneme stopky. Na plátky pokrájaný cesnak opražíme na troške olivového oleja a pridáme špenát. Posolíme a chvíľočku dusíme, kým zvädne. Potom pridáme 2 lyžice Philadelphia fit pomazánkové maslo. Skvele špenát dochutí.
Rybku - môžeme použiť pstruha, lososa, pangasia - si posolíme a upečieme na 15 minút vo vyhriatej rúre.
Servírujeme.
Ľahká, rýchla a chutná večera je na svete:-)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára